לי יש הרגשה שמגיע לך מזל טוב... זה הכי חשוב

  • אני בהריון זה החודש השני - ויש לי הרגשה
    ronit.y | 10/08/2007 08:34

    יש לי הרגשה שהמעסיק שלי הבין שאני בהריון: אולי שמע אותי מדברת או משהו כזה, ונראה לי שהוא מתכנן לי פיטורים בקרוב. איך אני יכולה למנוע זאת?

    • לי יש הרגשה שמגיע לך מזל טוב... זה הכי חשוב  לת
      צליל.ג | 13/08/2007 09:35

    • פיטורים בזמן הריון
      עו"ד דרור חייק | 09/10/2007 08:05

      שלום רב, 1. כידוע חלה עלייך חובה להודיע למעסיקך על ההריון עד החודש החמישי. 2. אם מעסיקך יודע איכשהו שאת בהריון ויפטר אותך כעת יהיה לך קשה להוכיח שהפיטורים הם עקב ההריו שכן פיטורייך יקדמו להודעתך לפיה את בהריוןן, לכן עצתי לך היא להודיע לאלתר ובכתב שאת בהריון ואז אם תפוטרי ייווצר קשר ברור מבחינת זמנים בין ההודעה לבין הפיטורים. 3.אני משוכנע שאם תפוטרי בזמן הקרוב מעסיקך יטען שכלל לא ידע שאת בהריון. בכבוד רב דרור חייק, עו"ד