ועדה מקומית

  • בניית חדר נוסף
    אבי | 15/04/2012 16:00

    כדי להוציא היתר הוחתם קבלן רשום על גבי התוכנית (חינם בהיותו חבר של חבר) בעקבות כך הוצא היתר בניה בפועל מי שבנה בפועל הינו קבלן לא רשום, מי שליווה את הבנייה היה קונסטרוקטור רשום ואדריכל רשום האם זה בסדר והאחריות על הבניה מוטלת על הקבלן שרשום על גבי התוכנית למרות שלא בנה ומה הסטטוס החוקי ומה מומלץ לעשות

    • ועדה מקומית
      עו"ד שזר תומר | 15/04/2012 21:48

      לא כל כך ברור - צריך לבדוק מול מהנדס או הועדה המקומית. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.