חוזה מכר

  • תקלה בדוד בדירה
    שרון | 15/04/2012 15:45

    שלום קנינו בית לאחרונה .  כמה ימים לאחר קבלת המפתח עוד כשהיינו בשלב הצביעה של הדירה(כלומר עדיין לא נכנסנו לגור שם ) התגלה כי יש נזילה בדוד וכי יש צורך להחליפו בדוד חדש בעלות של כ2000 ש"ח .  הזמנתי בעל מקצוע שקבע כי יש ירוקת ליד הדוד מה שאומר שהנזילה החלה לפני כחודש חודשיים. ע"פ החוזה על בעל הדירה למסור את הדירה כשהיא במצב תקין כפי שהיתה ביום חתימת החוזה . החוזה נחתם לפני כחצי שנה. כלומר בעת החתימה על החוזה לא היתה התקלה בדוד .  פניתי למוכר הדירה והסברתי לו את הדברים .  הוא התנה הבאת בעל מקצוע ותיקון הדוד בכך שאסכים לשלם חמישים אחוז מעלות התיקון. לא הסכמתי כיון שהנזק לא נגרם באשמתי והחל הרבה קודם לפני שנכנסתי לדירה . יש לציין כי באותם ימים של שיפוצים לא התקלחנו בדירה וגם לא הדלקנו את הדוד. המוכר מאשים שאנחנו גרמנו לתקלה בדוד .מה אפשר לעשות ומה דעתכם ?

    • חוזה מכר
      עו"ד שזר תומר | 15/04/2012 21:43

      פנה לעו"ד שערך את החוזה, ותבקש ממנו שיוצא מכתב מפורט לב"כ המוכר בעניין, ובאם זה לא יואיל , תאלצו להגיש לתביעות קטנות, לכאורה - באם החוזה מנוסח כראוי - הצדק עמך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.