עמלת תיווך

  • דמי תיווך לעיסקה אחרי חצי שנה?
    רורקס | 12/04/2012 10:33

    היי,לפני כחצי שנה ראינו דירה למכירה דרך משרד תיווך וחתמנו על עמלת תיווך. בסופו של דבר , לא ביצענו את העיסקה. כרגע (לאחר חצי שנה בערך) אנחנו רואים שהדירה עדיין למכירה ומפורסת ישירות ע"י המוכר. האם במקרה שניצו קשר ישירות עם המוכר עכשיו נהיה חייבים בעמלת תיווך בגלל שחתמנו לפני חצי שנה?תודה.

    • עמלת תיווך
      עו"ד שזר תומר | 13/04/2012 16:16

      באם המתווך פירסם את הנכס וביצע את פעולות התיווך כראוי, הוא יכול לטעון כי הוא הגורם היעיל לעסקה (הוא הראה לכם אותה וכן פעל בהתאם לחוק ), ולכן יכולה להיות כאן בעיה מול התיווך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.