הפקעה

  • שימוש בקרקע חקלאית לפני הפקעה
    א. אהרוני | 09/04/2012 15:05

    ברשות משפחתי קרקע חקלאית, עליה קבלנו הודעה שהיא עומדת להפקעה ע"י הרשות המקומית. מדובר על כ-40 דונם בבעלות משותפת של עשרות שותפים המתארגנים נגד הרשות המקומית המציעה פיצוי נמוך. מאחר ונראה שזה יהיה הליך ממושך - האם עד אז מותר לי להשתמש בקרקע לצרכים חקלאיים (גידולים נסיוניים של זני ירקות חדשים)

    • הפקעה
      עו"ד שזר תומר | 09/04/2012 16:46

      כל עוד אין לך צו פינוי - אתה יכול להמשיך ולעשות שימוש , אלא אם קיבלת צו או החלטה אחרת מטעם המדינה או ביהמ"ש. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.