העברה ללא תמורה

  • העברה ללא תמורה
    ארנולד | 09/04/2012 00:35

    אבי נפטר ואני היורש. הנכס רשום על שמו.האם בהעברה ללא תמורה לאחד מילדיי, ניתן יהיה לראות כי הייתי הבעלים או שיופיע כי אבי ז"ל הוא הבעלים ולאחר מכן אחד מילדיי ללא שאני אופיע כלל בטאבו?

    • העברה ללא תמורה
      עו"ד שזר תומר | 09/04/2012 16:38

      ניתן לנסות לבצע העברה כפולה - כלומר מאביך לך ובאותו מעמד - לך. צריך להכין את כל המסמכים מראש לצורך כך - תעזר בעו"ד על מנת שיהיה סיכוי שהפעולה תצליח. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • העברה ללא תמורה
        vardina | 10/04/2012 16:14

        האם יש צו ירושה או צו קיום צוואה? לדעתי, אם עדיין אין, אפשר למלא בטופס הבקשה לצו את סעיף ההסתלקות לטובת קרוב מדרגה ראשונה.