הערת אזהרה

  • האם הערת אזהרה שווה בעלות?
    ליאת | 09/04/2012 00:31

    לסבתי היה נכס שהיה בבעלות חברה משכנת. הנכס הועבר לי במתנה מאימי כי היא היורשת של סבתי. אציין כי לסבתי היה אישור זכויות על הנכס ולא בעלות כי זו חברה משכנת.1. נדרשתי לתת הצהרת הון- האם העובדה שלטובתי הערת אזהרה בטאבו אומרת שאני הבעלים של הנכס? האם זה הופך אותי לבעלים? אציין כי הבעלות בטאבו במקרקעין הללו היא עדיין של אותה חברה משכנת ולי ולשאר האנשים יש הערת אזהרה בלבד.

    • הערת אזהרה
      עו"ד שזר תומר | 09/04/2012 16:37

      את זה יש לשאול את רואה החשבון שלך... בגדול - לטעמי צריך להצהיר על זכויותיך בנכס - גם אם אין מדובר בזכות בעלות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.