ירושה

  • יורשת לא רשומה
    רויטל | 06/04/2012 09:15

    הוריי נפטרו לפני שנים והשאירו לנו הילדים דירה כירושה, מכוון שבאותה תקופה הייתי בחובות אז חתמתי על ויתור על חלקי לטובת אחותי הגדולה,כדי שלא יעקלו אותו, כך שאני לא מופיעה כיורשת,היום ברוך השם מצבי הכלכלי טוב וברצוני לרכוש את הדירה של הוריי מאחיי היורשים ,האם יש דרך לעשות את העברה של הדירה על שמי בלי לשלם מיסים שונים, (כל האחים מוכנים לתת לי את הזכויות שלהם על הדירה)

    • ירושה
      עו"ד שזר תומר | 07/04/2012 21:00

      ניתן אולי לעשות איזהשהיא עסקת מתנה - אבל צריך לבדוק נתונים רבים לפני שעושים כן. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.