טעות ברישום בטאבו

  • טעות ברישום בטאבו
    עדי | 05/04/2012 15:34

    שלום, אנחנו עומדים לרכוש דירה שבטאבו רשומה כדירה+מרפסת אולם בפועל אין מרפסת. לאחר הוצאת תשריטים מסתבר כי אין מחסן וכי מדובר בטעות ברישום בטאבו. אנו דורשים מן המוכר לתקן את הטעות. יש לי 3 שאלות: 1. כמה זמן לוקח תהליך התיקון 2. מהי עלות התיקון 3. האם כאשר נגש לקחת משכנתא והשמאי יציין שיש טעות בטאבו, הבנק עלול לא לתת לנו משכנתא

    • טעות ברישום בטאבו
      עו"ד שזר תומר | 07/04/2012 20:58

      לטעמי מדובר בשאלה שדורשת בדיקה פרטנית, שכן מהלך לא נכון שלך עלול לגרום לך לנזקים במאות אלפי ש"ח. ראי - תיקון דבר שכזה, יכול לקחת חודשים רבים . שנית, עלות לא ניתן לדעת כעת, צריך לבדוק עם מומחה בעניין. שלישית, הבנק יכול לתת לך משכנתא על סכום נמוך יותר ממה שרשום בהסכם, ואת עלולה למצוא את עצמך עם פחות כסף ממה שחשבת שיש לך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • תיקון
        adip123 | 08/04/2012 13:26

        טעות, הבעיה היא רישום של מחסן שאיננו קיים ולא של מרפסת. בטאבו רשום דירה+מחסן אולם בפועל אין מחסן.

        • תיקון טעות בטאבו
          עו"ד שזר תומר | 08/04/2012 21:54

          אם רשום שיש מחסן ואין מחסן - לא בטוח שזה יוריד את ערך הבית. תשכרו מהדנס או בעל מקצוע מומחה אחר שיבצע הערכה של מחיר של הדבר הזה - ושהמוכר ישא בעלות של זה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.