2 דירות שנמכרו

  • 2 דירות נמכרות וצריך לתקן גג - דחוף
    אריאלה | 05/04/2012 03:57

    שלום, בבניין המשותף בו אני גרה יש בעיות רטיבות הבאות מהגג. אני גרה בקומה אחרונה ולכן הבית נפגע מאד והבעיה מאד דחופה. החלטנו לאסוף כסף מכל הדיירים כדי לתקן את הבעיות בגג. ואז נודע לנו ששני דיירים טוענים שמכרו את הדירה, ולכן אינם צריכים לשלם. בדקנו בנסח טאבו מרוכז וגילינו שיש הערות בשתי הדירות לטובת דיירים חדשים (לאחד הערת משכנתא מהבנק ולשני רק הערה בלי פירוט), אבל בעלי הדירה הם עדיין אותם הבעלים... שאלותיי הן: ממי אני אמורה לגבות את הסכום לתיקון הגג? מה עושים במצב כזה שהתיקון הוא דחוף מאד ולא סובל דיחוי? תודה רבה.

    • 2 דירות שנמכרו
      עו"ד טלי קסלר | 05/04/2012 09:41

      אתם צריכים לפנות במכתב לבעלים הרשומים וגם לאנשים שרשומים בהערת אזהרה ולדרוש את התשלום (שכן אין ביכולתכם לדעת האם הזכויות הועברו ועל מי חל התשלום). אם וככל שהתשלום לא ישולם - תוכלו להגיש נגד שניהם תביעה למפקח על הבתים המשותפים. ניתן להגיש את התביעה גם בדיעבד, אחרי ביצוע התיקון, בתנאי שיימצא מקור כספי שיממן אותו בינתיים.

      • תודה רבה!  לת
        אריאלה | 05/04/2012 14:03