השתתפות שוכר בישיבות של ועד הבית

  • דייר בשכירות ואסיפות דיירים בבית משותף
    נועם | 17/03/2012 22:07

    האם לדייר בשכירות יש זכות להשתתף בישיבות דיירים בבית משותף? האם הועד יכול למנוע משוכרים להשתתף, ואז להחליט למשל לגבי תשלומי ועד שונים לשוכרים ולבעלי דירות? או להחליט שדמי הועד יוגדלו, כדי שיכסו גם הוצאות ששייכות לבעל הבית כמו זיפות הגג ודומה?

    • השתתפות שוכר בישיבות של ועד הבית
      עו"ד שזר תומר | 18/03/2012 21:06

      לבעל הדירה יש את הזכות להשתתף. אי אפשר לדלג על בעל הדירה - תבדוק מולו האם קיבל זימון והאם ידע על הישיבה. בכל מקרה- יש תשלומים שחלים באופן טבעי על בעל הדירה ולא על הדייר - כמו זיפות גג - שהוא אמור לחול על בעל הדירה ולא על השוכר. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.