העברת דירה בירושה

  • העברת בעלות דירה של מנוח תושב חוץ
    לאה | 24/01/2012 21:22

    עלינו להעביר דירה שכרגע נמצאת בבעלות של קרוב משפחה מנוח מחו"ל לאישתו. הדירה בישראל בבעלותו מעל 20 שנים במהלכן היה תושב חוץ ולא היה אזרח או תושב ישראלי. מאז שנפטר אנו מנסים להעביר את בעלות הדירה ע"ש אישתו כדי שתוכל למכור את הבית.אישתו גם היא תושבת חוץ ומתגוררת בחו"ל. ישנה צוואה שבה הוא מצהיר שהוא מוריש לה את הבית והילדים מוכנים לוותר על חלקם ולתת אותו גם לאמא. מה בעצם צריך לעשות כדי להתחיל את תהליך העברת הבעלות?

    • העברת דירה בירושה
      עו"ד אברהם ללום | 25/01/2012 15:20

      מדובר על תצהירים של הילדים ובקשה שיש להגיש לרשם הירושה, מאחר ומדובר על תשוב חוץ יש לבדוק את הצוואה, האם כלל מדובר על צוואה בארץ או צוואה שם, במקרה כזה יהיו מסמכים נוספים שידרשו. מומלץ לפנות לעו"ד בתחום על מנת שיסייע לך באמור. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום