רכישת נכס בכינוס נכסים

  • כינוס נכסים
    עודד | 18/01/2012 19:52

    הנני מתעתד לקניית בית מכונס נכסים - איחרתי ביום את ההתמכרות ונחתם חוזה מכר - במידה ואני מעוניין להגיש הצעה גבוהה יותר האם זה ניתן ??? עורך דין שאחראי על כינוס הנכס לא מוכן לתת לי תשובה חד משמעית - האם הוא לא אמור לייצג נאמנה את מרשו ע"י מתן אפשרות להציג את ההצעה שלי למרות שהפסדתי את יום ההתמכרות ???האם ישנו טווח של זמן בו אני יכול להגיש הצעה גבוהה יותר וכך לזכות בנכס למרות שהפסדתי את ההתמכרות ???

    • רכישת נכס בכינוס נכסים
      עו"ד טלי קסלר | 18/01/2012 20:12

      תיתן הצעה בכתב, תצרף אליה שיק בנקאי או ערבות בנקאית ותבקש לקבל את ההצעה שלך או לקיים התמחרות נוספת. יש סיכוי טוב שהבקשה שלך תתקבל (היות ויש פסיקה עניפה שלפיה צריך לקבל את ההצעה שממקסמת את התמורה שמתקבלת במסגרת המכירה). מומלץ להצטייד בעורך דין שבקיא בתחום על מנת לשמור אצבע על הדופק ובמקרה הצורך להגיש בקשה מתאימה בפני הערכאה שבמסגרתה מתקיים כינוס הנכסים.

      • המשך
        עודד | 18/01/2012 21:01

        שוב - אני אפילו ראיתי את הנכס ..... אני יכול לחייב את העורך דין להראות לי את הנכס ואז במידת האפשר להגיש / או לא להגיש הצעה ???