אישור עירייה לרישום בטאבו

  • קבלת אישור טאבו מהעירייה
    אסף | 18/01/2012 15:49

    שלום רב, בשנת 2004 רכשתי דירה מקבלן. העברתי את כל הרישום בעירייה והתחלתי לשלם כחוק ארנונה. היום 2012 אני שלחתי בקשה לאישור טאבו וקבלתי תשובה שלא ניתן לקבל כי יש חוב ישן של הקבלן. שוחחתי עם הקבלן והוא כמובן לטענתו לא חייב דבר , אבל העירייה לא מסכימה ומחכה שאני אפתור את הסוגייה. כרגע אני לא מקבל את האישור וגם לא יודע כיצד להתנהל , מה גם שהעירייה לא מעדכנת אותי במה מדובר. אנא עזרתכם

    • אישור עירייה לרישום בטאבו
      עו"ד טלי קסלר | 18/01/2012 20:13

      תפנה באופן פורמאלי (בכתב) לעירייה ותבקש לקבל אישור לטאבו או לחילופין תשובה בכתב מדוע העירייה מסרבת ובמה בדיוק מדובר. אם לא תקבל תשובות מתאימות תפנה לעורך דין שיכתוב לעירייה מכתב עבורך.