סיום הליך העברת הזכויות

  • מכירת דירה כתוצאה מגירושין
    אלכס | 09/01/2012 21:25

    שלום רב. בעקבות גירושין של אמי ועקב אי סיום מכירת דירה בגירושין פנתה אמי לעו"ד בכדי לסיים את המאלכה. הוא אינו החתים אותה על חוזה אלה רק על יפויי כוח וכאן העיניינים התחילו להתגלגל יפה מאוד בהתחלה. לפני כ4 חודשים היחסים בין אמי , אני אל מול העו"ד עלו על שרטון מכיוון שהוא התחמק באופן תמידי מאיתנו, המשפט שנקבע התבטל עקב רצון אבי למכור את הדירה והפשרה שהושגה. היינו צריכים להתקשר כמעט פעמיים בשבוע לעו"ד בכדי להזיז את העינינים. נכון לעכשיו הוא לא סיים את מלאכתו (רישום בטאבו) מכיוון שיש בעיה עם הבנק. הוא מתחמק מהטלפונים שלי ושל אמי ואף אמר לאמי שלא נורא אם לא יהיה רישום בטאבו. אמי ממש חרדה ולא יודעת מה לעשות וכיצד להכריח את העו"ד לסיים את מלאכתו ,אשר אנו זכאים לה מכיוון ששילמנו לו שכר טרחה לא מבוטל.

    • סיום הליך העברת הזכויות
      עו"ד אברהם ללום | 10/01/2012 11:56

      אני ממליץ לך לפנות אליו בכתב ואם לא עוזר יש מוסד לעו"ד ששמו לשכת עוה"ד. אני ממש לא ממליץ לפנות ללשכה אך אם לטענתכם נגרם לכם נזק ולכאורה מאחר וטרם הושלם הרישום עו"ד לא סיים עבודתו, אתם בעלים של זכות חוזית בלבד בשלב זה והשלב של הרישום מהווה למעשה זכות קניינית ולא חוזית, רישום הבעלות מגן עליכם והוא מהותי מאוד ועל עו"ד להסיר כל מגבלה שביכולתו ואחריותו להסיר על מנת להשלים את הפעול. לעניין תגובה תגיעו אליו למשרד ותגידו מה שיש לכם לפני שאתם פונים לגורמים נוספים. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום