הקונים נזכרו אחרי 10 שנים

  • הקונים של הדירה "נזכרו" אחרי 10 שנים
    יואל | 28/12/2011 18:07

    שלום רב, מכרתי דירתי לפני 10 שנים , חתמנו חוזה וקיבלתי מלא התמורה. השבוע קיבלתי שיחת טלפון מעורך דין ומהקונה שקנה את דירתי לפני 10 שנים. הם סיפרו שלפני 10 שנים נעשתה טעות ולא רשמו את הדירה במרשם המקרקעין ומאז העורך דין שטיפל בקנייה נפטר ולכן ביקשו ממני לחתום על יפוי כח להעברת רישום על אותה דירה. האם מדובר באפשרות הגיונית ש 10 שנים הם לא רשמו? האם יש לי ממה לחשוש? האם יש דרך באמצעותה אגן על עצמי מפני נוכלים? מה אני אמור לעשות? תודה

    • הקונים נזכרו אחרי 10 שנים
      עו"ד טלי קסלר | 29/12/2011 09:05

      בהחלט יכול להיות שעורך הדין שייצג אותם בשעתו התרשל ולא טיפל ברישום הזכויות על שם הקונים בטאבו. ניתן לוודא זאת בבדיקה פשוטה - הוצאת נסח טאבו באמצעות האינטרנט ובדיקה מי רשום כבעלים של הדירה. אם אתה חושש מפני המסמכים עליהם הם מבקשים שתחתום - פנה לעורך דין מטעמך שיבדוק את המסמכים ויוודא שאין בהם סיכון מבחינתך.