חלוקה במסגרת צוואה

  • העברת זכויות בדירה
    אורי | 12/12/2011 11:33

    אימא של אשתי ז"ל התגוררה בדירה של עמידר.בעקבות מבצע מכר של עמידר רכשו עבורה 6 בנותיה את הדירה.לפני כשנה נפטרה - כיצד ניתן למכור הדירה - אין צוואה בכתב.הדירה נקנתה בחלקים שווים ורוצים למכרה ולחלק את הכסף שווה בשווה בין האחיות.

    • חלוקה במסגרת צוואה
      עו"ד אברהם ללום | 13/12/2011 13:10

      אציין כבר בשלב זה שעל פניו הייתי ממליץ לפעול אחרת בשלב הרכישה לצוך המיסוי. לא לעשות כל פעולה לפני שאתן פונות לעו"ד, כל פעולה עלולה להיות מסובכת לאחר מכן עם תוצאות שליליות מבחינתכן. מי שמטפל בצוואה צריך לדעת כיצד לפעול. אתן צריכות לפנות לעו"ד שעוסק במקרקעין ובמסגרת זו עושה צוואות. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום