סילוק משכנתא - חברה משכנת

  • שאלה על משכנתא וחברה משכנת
    דייר | 12/12/2011 10:17

    אני מוכר את הדירה. אני סילקתי את המשכנתא,וקיבלתי מכתב סילוק מהבנק. אבל....לא סילקתי את הלוואת מקום...כי אני לא משלם עליה. כי זה מענק. אבל הבנק לא מוכן לתת מכתב סילוק עד שתסימנה ה 15 שנה. ולשאלתי... את החברה המשכנת בכלל לא עידכנתי. מבחינתם יש לי משכנתא. זה מסבך את המכירה?

    • סילוק משכנתא - חברה משכנת
      עו"ד אברהם ללום | 13/12/2011 12:55

      הרוכש לא יכול להתקדם עם העסקה וכמובן לקבל משכנתא ללא אישור זכויות מאת החברה המשכנת. אם סולקה המשכנתא אתה יכול לדרוש לקבל שטרי ביטול משכנתא. אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום