יש להגיש תצהיר של תיקון טעות סופר

  • תיקון מס' ת.ז. בנסח טאבו
    ארז | 12/12/2011 09:42

    במידה ויש ברשותי דירה הרשומה בנסח טאבו אך מס' תעודת הזהות שלי שם אינו מדויק,כיצד ניתן לתקן זאת? מה הפרוצדורה?

    • יש להגיש תצהיר של תיקון טעות סופר
      רועי | 12/12/2011 12:52

      לך לעו"ד שיכין תצהיר לתיקון טעות סופר ויאשר את חתימתך על התצהיר ואז ניתן להגיש זאת לטאבו וזה יתוקן.בהצלחה.

    • תיקון טעות סופר בטאבו
      עו"ד אברהם ללום | 13/12/2011 12:43

      ראשית, יש לבדוק מה זה לא מדויק ! האם מדובר רק על ספרת ביקורת כי אז הפרוצדורה אחרת. אם מדובר על תיקון טעות סופר, אתה תידרש לגשת לעו"ד שיטפל לך באמור מאחר ובכל מקרה תידרש לחתום על תצהיר. מצורף לך תצהיר דוגמא אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום

      • אם מדובר בספרת ביקורת?
        ארז | 13/12/2011 13:44

        במידה ויש טעות בספרת ביקורת או שהיא כלל לא קיימת מה הפרוצדורה בתיקון הנסח?

        • ספרת ביקורת
          עו"ד אברהם ללום | 13/12/2011 22:01

          ארז שלום, אם מדובר על ספרת ביקורת שתיגש למשרד הפנים להוציא פלט לא יהיה כל שינוי. בדרך כלל בספרת ביקרות ניתן לעשות תיקון בקלות. כיום בלשכות המקרקעין מחמירים יותר ויותר. בכל מקרה אם מדובר על ספרת ביקורת אין כל בעיה וההליך קל הרבה יותר. אברהם ללום, עו"ד