רישיון ושינוי יעוד

  • השכרת חדר אירועים
    כהן יצחק ועד הבית | 11/12/2011 19:16

    שאלה חשובה, יש לנו בבניין חדר אירועים בלובי ואנחנו משכירים אותו מדי פעם לימי הולדת וכדומה בתשלום.האם מותר לנו להשכיר את חדר האירועים על בסיס קבוע למשל למשרד כלשהו?

    • רישיון ושינוי יעוד
      עו"ד שזר תומר | 11/12/2011 22:25

      גם מה שאתם עושים כעת לכאורה לא חוקי... הבניין מיועד למגורים, ומה שאתם עושים דורש לכאורה רישיון ואולי שינוי יעוד. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.