תשלומים לפי חוק המכר דירות

  • תשלומים בגין דירה חדשה
    ליאור | 11/12/2011 15:29

    שלום,עלינו לשלם 15% נוספים ממחיר הדירה החדשה (מקבלן) שקנינו עם גמר טיח פנים. כך אמרו שכתוב בחוק. האם זה גמר טיח פנים של הדירה או של כל הבניין?תודה!

    • תשלומים לפי חוק המכר דירות
      עו"ד שזר תומר | 11/12/2011 22:22

      עם גמר התקרה של קומת העמודים או גמר הרצפה של הקומה הראשונה כשאין בבניין קומת עמודים - שיעור זה כולל את דמי הקדימה ששולמו בעת חתימת ההסכם - %40 ממחיר הדירה. עם גמר שלד הקומה שבה נבנית הדירה, לרבות מחיצות פנים ולמעט משקופים וצנרת מים וחשמל %20 נוספים %15 נוספים עם גמר טיח פנים או תחליף לטיח, כמתואר במפרט. %15 נוספים עם גמר טיח חוץ או ציפוי חוץ. %10 נוספים עם מסירת הדירה בהתאם לחוזה המכר. לפי הבנתי - גמר טיח פנים או תחליף טיח של הבניין. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • המשך שאלה
        ליאור | 12/12/2011 13:28

        תודה רבה!האם זה טיח פנים של הדירה רק או של כל הבניין?תודה!