לקיחת משכנתא

  • לקיחת משכנתא -איך מתחילים?
    חגית | 11/12/2011 09:24

    הגיעו מים עד נפש ונמאס לנו לגור בשכירות. התחלנו בבירורים בנושא, וכמובן שהדגש הראשוני הוא על לקיחת משכנתא ורציתי לדעת מאיפה מתחילים? היכן אני יכולה להשיג קצת מידע בנושא?

    • לקיחת משכנתא
      עו"ד שזר תומר | 11/12/2011 21:49

      תקבעו פגישה עם יעוץ למשכנתאות, טיפ - הבנקים מורידים ריבית לאחר שאתם עושים סקר שוק ביניהם. תבדקו כמה הון עצמי צריך ביחס לסכום הדירה שאתם רוצים לרכוש. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.