דירה מפוצלת

  • דירה מפוצלת
    שאול | 09/12/2011 18:53

    שלום, בבעלותי דירה בת"א שפוצלה לשש דירות נפרדות. מדובר בבניין ישן מאד ואין לעירייה את ההיתרים המציינים את ייעוד הבניין. האם יש אפשרות לעירייה לפעול נגדי משפטית ? תודה

    • דירה מפוצלת
      עו"ד שזר תומר | 10/12/2011 23:56

      שאול שלום רב, קשה לי להשיב לך בצורה רצינית על השאלה, מבלי לבדוק את המקרה שלך לגופו. לכאורה - יש לעירייה עילה לפעול כנגדך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.