חוזה רכישת דירה

  • עזרה בבקשה!
    הדס | 23/09/2011 14:06

    שלום! לפני חודש וחצי סיימנו תהליך של קניית דירה ,את הדירה שקנינו אנחנו רוצים להשכיר העניין שלפי החוזה אנחנו צריכים לקבל את הבית ב8.11 אבל הבנו שלפי חוק צריך לתת עוד 14 יום. ז"א שב 22 אנחנו נקבל מפתח בינתיים אנחנו רוצים להביא שוכרים פונטציאלים לראות את הדירה כדי לסגור חוזה שיהיו דיירים לתאריך שהיא מתפנה הבעיה: שהמוכרת שגרה כרגע בבית לא מוכנה לתת לנו להכניס דיירים כדי לראות את הדירה כל פעם מוצאת תירוץ ,האם יש איזשהו סעיף בחוק שהיא צריכה לתת לנו להכניס דיירים? *כמובן שהכל בתיאום טלפוני כדי שיסתדר לה ועדיין תמיד מוצאת תירוץ.

    • חוזה רכישת דירה
      עו"ד שזר תומר | 24/09/2011 15:34

      התשובה לשאלה שלך תלויה בחוזה שבידך, באם לא טרחת לציין בחוזה את האפשרות שלך להראות את הדירה לדיירים-אז לא, אין לך אפשרות. לגבי 14 ימים, זה לא חוק, אני מניח שאת מתכוונת שיש לה אפשרות בחוזה לאחר ב-14 יום - שוב פעם - אין חוק כזה... תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.