גיזום עץ

  • עץ שמפריע לחלון הדירה
    שרון | 08/09/2011 19:19

    על המדרכה שמול ביתי ישנו עץ של העירייה שחוסם את האוויר ומחשיך את הדירה. פנינו לעירייה אך הם גזמו קצת מצידי העץ- דבר שלא תרם כלל לפתרון הבעיה. מה ניתן לעשות עפ"י חוק?מה העונש במידה ואכרות את העץ?

    • גיזום עץ
      עו"ד שזר תומר | 09/09/2011 18:51

      שאלה יפה, זה לא כל כך הפורום המתאים לטעמי, ידוע לי שקיימת ענישה (אפילו עונשית/פלילית+קנס), בגין קריסת עצים, אבל אנני בקיא מספיק על מנת שאוכל לפרט לך אודות כך. מלבד פניה לעירייה אינני רואה פתרון אחר - אולי תנסי בפורום בתי משפט? תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.