פיצוי בגין איחור בפינוי

  • מנהל דירה
    בן שמואל | 08/09/2011 13:02

    שלום רב,יש לנו דירה אוה אנו משכירים.בשנתיים האחרונות היא מושכרת, בהתאם לחוזה, על ידי חברת ניהול נכסים.בגלל טעות, נשארו הדיירים מעבר למועד פינוי הדירה.חברת ניהול הנכסים דורשת מהם תשלום קנס של 400 ש"ח ליום.שאלתי, האם אנו כבעלי הנכס, זכאים לקבל חלק מסכום זה?תודהבן שמואל

    • פיצוי בגין איחור בפינוי
      עורכת דין רחל אדרי | 08/09/2011 17:47

      על פניו, מי שזכאי לפיצוי בגין איחור בפינוי הדירה הוא בעל הבית ולא חברת ניהול הנכסים. יחד עם זאת תלוי מה רשום בהסכם שלך עם חברת הניהול...ייתכן ובהסכם זה ויתרת על זכותך זו?