הפסקת התקשרות בין מתווך לזכיין

  • זכויות מתווך מקרקעין עקב סיום יחסים עם הזכיין?
    רוסתן | 07/09/2011 19:50

    אני סוכן נדלן בחברת תיווך מוכרת ומפורסמת. ויש לי הרבה נכסים בבלעדיות אצל הזכיין שאצלו אני עובד(אין יחסי עובד מעביד). מה קורה אם אני עוזב? האם העמלה של התיווך תהיה שלי במצב שבו הנכסים ימכרו אחרי שאני "מתפטר" ? תודה רבה

    • הפסקת התקשרות בין מתווך לזכיין
      עו"ד טלי קסלר | 07/09/2011 21:44

      זה תלוי מאוד בהסכם ההתקשרות שבינך לבין הזכיין. צריך להבין את מכלול היחסים ביניכם, את המצב העובדתי המלא ולקרוא היטב את ההסכם. אם אתה שוקל את זה ברצינות והנכסים שיש לך בבלעדיות משמעותיים עבורך (ואני מניחה שכך הוא המצב) כדאי להתייעץ עם עו"ד לפני נקיטת צעד כלשהו.