עסקת מכר - תשלום למתווך

  • מתווך לשעבר ברימקס
    אלי (שם בדוי) | 10/06/2011 19:17

    שלום. שאלתי היא כזו : אני הייתי מתווך בחברת רימקס ולפני כמעט שנה לקחתי פנטהאוז בבלעדיות ל 5 חודשים. במשך 3 חודשים פירסמתי את הפנטהאוס בהמון השקעה וגם היו לי כמה משאי ומתן כושלים עליה. בתום 3 חודשים הפרסום היו כל מיני ויכוחים עם הזכיין לגבי אותו דירה לגבי מכירתה וכתוצאה מויכוחים אלה לא הגעתי למשרד יותר. לפי דברי סוכן שהוא במקרה חבר שלי ברימקס באותו משרד בתום תקופת 5 חודשי הבלעדיות כעבור יומיים שלוש המשרד סגר עיסקה על אותו פנטהאוס שלי. רציתי לשאול מה ביכותי לעשות? אני השקעתי המון כסף ווהמון אנרגיה והשקעה ובתום הבלעדיות המשרד מכר את הנכס... אשמח לקבל הצעות בתודה אלי.

    • עסקת מכר - תשלום למתווך
      עו"ד שזר תומר | 11/06/2011 09:24

      ניתן אולי להעלות טענה, שמאמצי הפרסום שלך הם אלו שגרמו למכירה (צריך לראות גם מי הקונה, אולי פשוט המתינו שהתקופה שלך תסתיים), הבעיה שזו ירייה באפלה, אתה לא יודע בדיוק מתי מכרו, מי הקונה וכו'... תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום