הליך לפינוי שוכר

  • דיירים מסרבים לפנות את הדירה בתום מועד השכירות
    רן | 17/05/2011 19:31

    הבנתי שאסור לבעל הנכס לזרוק בכח את הדיירים מהדירה.השאלה האם מותר לי להיכנס לדירה (שלי) ולהעביר בה את הזמן במטרה להציק לדיירים הסרבנים או שגם אז אסור לי להיכנס לדירה (מזכיר החוזה נגמר ולא חודש)?תודה

    • הליך לפינוי שוכר
      עו"ד אברהם ללום | 18/05/2011 08:36

      תפנה לבית המשפט, ההליך היום הוא יחסית מהיר וזול יותר מפעם. חבל על כל רגע תוך חודשיים שלושה הם יהיו מחוץ לדירה אם אכן החוזה נגמר ואין עובדה שחסרה בשאלה. ניתן במקרה כמו שלך מאחר ומדובר כבר על הפרה להגיש בקשה לסעד של מתן צו פינוי זמני יחד עם תובענה לצו פינוי קבוע. בהצלחה אברהם ללום, עו"ד מנהל הפורום

      • לשאלתי
        רן | 18/05/2011 14:15

        האם בפרק הזמן המדובר (חודש עד שלושה) מותר לי להיכנס לדירה מתי וכמה זמן שבא לי?

        • פינוי חושכר
          raoul | 18/05/2011 20:02

          בפירוש לא ! אם הם יזמנו את המשטרה הדין עם השוכר !! כפי שכתב עו"ד ללום יש להגיש תביעה לפינוי מושכר - אפשר לעשות את זה בכמה צורות, ולכן עדיף להיות מלווה בעו"ד.