מה עושים כשמדירת השכן נגרמים נזקים חוזרים ונשנים?

  • שיפוץ בלתי מקצועי שעשה שכן
    אלמונית | 15/02/2011 23:16

    השכן בעל הדירה שמעליי עשה עבודות שיפוץ ע"י עובד בלתי מקצועי (ערבי מהשטחים), מאז יש אצלי רטיבות בועות קילופים של הטיח אבק וכו`... השכן לא מעוניין לפרק את כל העבודה הבלתי מקצועית כפי שאינסטלטור מקצועי שהיה בדירתו ובדק טען שצריך לעשות בכדי שהבעיות יפתרו ולא יחזרו על עצמם- טען שצריך לפרק ולעשות הכל מחדש גם להתקין מחדש את השירותים וגם את האמבטיה וכו.... במקום זה בעל הדירה הביא את הביטוח שפותח את הסתימות שנוצרות אצל הדייר זה ששוכר מהשכן שעשה את השיפוץ את הדירה, ומתקן אצלי את הצבע ומדי כמה חודשים הבעיות חוזרות על עצמן. נמאס לי מה אני יכולה לעשות על מנת לחייב את השכן לפרק ולהתקין מחדש? בנוסף נהיו לי ממש שברים סדקים עמוקים שמרחבים בתקרה ליד האזור הבעייתי האם זה קשור לרטיבויות? האם זה מסוכן? ואם כן אז מה צריך לעשות בנדון? מאוד מודה על העזרה, אני כבר אובדת עצות

    • מה עושים כשמדירת השכן נגרמים נזקים חוזרים ונשנים?
      עו"ד טלי קסלר | 16/02/2011 23:47

      תודיעי לשכן שלך בכתב (ורצוי באמצעות עורך דין מטעמך) שאם לא יתקן את הליקויים אחת ולתמיד תגישי נגדו תביעה ובית המשפט יחייב אותו לעשות זאת. אם וככל שהשכן לא יטפל בעניין תגישי נגדו תביעה. לגבי הסדקים - צריך להביא מומחה שיבדוק את הדירה ויחווה דעתו בעניין - האם יש קשר לרטיבות. טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן