איך מפנים דייר שלא משלם שכר דירה?

  • שינוי שם בחוזה העיריה וחברת חשמל
    חנה | 15/02/2011 23:00

    השוכרת לא משלמת לי 6 חודשים יש לי צוו פינוי ואינה מפנההאם אני יכולה לשנות את שמי בחברת חשמל ועיריה ולנתק לה את המים והחשמל?

    • איך מפנים דייר שלא משלם שכר דירה?
      עו"ד טלי קסלר | 16/02/2011 23:42

      את יכולה לנסות ולנתק את הדירה ממים וחשמל. למיטב ידיעתי חברת חשמל מסרבת לנתק את החשמל וכך גם תאגידי המים, ככל שהדייר משלם את התשלומים. אם יש לך צו פינוי לא ברור מדוע אינך פונה ללשכת ההוצאה לפועל ופותחת תיק להוצאה לפועל של צו הפינוי. טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן

      • ניתוק חשמל
        חנה | 17/02/2011 02:12

        כן פניתי לחברת החשמל והם אמרו כי לא מנתקים את החשמל אפילו שיש לי פסק דין לפינוי הדירה ונוסף פנייה ללשכת ההוצאה לפועל עורכת כ3 חודשים ואני חוששת שהיא תהיה עוד 3 חודשים.לגבי המים העיריה ניתקה אותה בשל חובות גדולים אך היא פרצה את המנעול