איך מפסיקים עבודה של קבלן שיפוצים שעושה עבודה גרועה ולא עומד בלו"ז?

  • הפסקת עבודת שיפוצים
    שני | 15/02/2011 15:05

    שלום, לפני כשבועיים החלו שיפוצים בעסק החדש שהנני מקימה, בעזרת קבלן שיפוצים. נסגר מול הקבלן הצעת מחיר X למספר עבודות במקום. מאז מדי יום מתגלה עבודתו המחפירה של הקבלן, טעויות ושינויים לפי העולה על רוחו, ולפי המתנהל כנראה שגם לא יעמוד בדד-ליין שהוצב. האם וכיצד ניתן לבטל את החוזה עמו, להפסיק את עבודתו, לשלם על שביצע עד לעת זו?? אודה לעזרתכם...

    • איך מפסיקים עבודה של קבלן שיפוצים שעושה עבודה גרועה ולא עומד בלו"ז?
      עו"ד טלי קסלר | 16/02/2011 20:30

      אם עשיתם ביניכם הסכם ביחס לעבודות - אז צריך לפעול לפי ההסכם בכל הנוגע להפסקת העבודה של קבלן השיפוצים. אם לא עשיתם ביניכם הסכם - תודיעי לו על ביטול ההסכם ותשלמי לו מה שאת חושבת שמשקף את העבודות שביצע עד שלב ביטול ההסכם. תצלמי את כל העבודות שביצע ותדאגי שיהיה לך תיעוד מלא של מה שהיה גם מבחינת איכות העבודות וגם מבחינת הלו"ז. תשמרי את כל האסמכתאות לגבי הקבלנים שתצטרכי לקחת במקומו להשלמת העבודה. טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן