מתי ייכנס לתוקף תיקון החוק בנושא מס רכישה?

  • החוק החדש של מס רכישה
    יוסי | 15/02/2011 12:24

    לפי מה שהיה כתוב בעיתון לגבי היוקר במס רכישה זה יתחיל מ22-2-11 ולגבי הפטור ממס שבח זה יתחיל ב1-1-11 האם זה נכון? או שכל החוק יתחיל יחד גם על מס רכישה וגם על מס שבח מאותו תאריך יחד?אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה

    • מתי ייכנס לתוקף תיקון החוק בנושא מס רכישה?
      עו"ד טלי קסלר | 17/02/2011 00:00

      החקיקה אושרה בשעות האחרונות. בימים הקרובים החקיקה תתפרסם וניתן יהיה לדעת באופן וודאי ממתי היא נכנסת לתוקף. טלי קסלר, עו"ד ונוטריון מנהלת פורום נדל"ן