פינוי פולש לנכס

  • פינוי
    רונית | 15/02/2011 01:09

    במידה וחזרתי מחו"ל, ויש אנשים היושבים בביתי אז כדי לפנותם נשתמש בתביעה לפינוי מושכר או שמדובר בשימוש בכוח סביר ? מהו מקור החוק לנושא הוא במקרקעין שאוכל לבדוק ?

    • פינוי פולש לנכס
      עו"ד טל רכניץ | 15/02/2011 23:01

      במקרה שתיארת אין מנוס מפניה לבימ"ש ולא מומלץ לנקוט בסעדים עצמאיים, מאחר והפלישה אינה "טריה". טל רכניץ, עו"ד מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין