פינוי שוכר

  • פינוי שוכר דירה- ניתוק מים וחשמל
    אבי | 19/12/2010 08:12

    רציתי לדעת-האם כאשר ישנה סיטואציה בה הסתיים חוזה שכירות בתום שנה , והשוכר עדיין נמצא בדירה(אומנם לא הגענו למצב בו הוא סירב להתפנות אך נראה שזה בכיוון הזה ) האם ישנו איסור בחוק למשכיר (הבעלים של הדירה ) לנתק את החשמל -כמובן בהליך תקין ע"י חברת חשמל ואת המים? ע"פ חב' חשמל-כאשר מגיעים עם החוזה ותעודה מזהה של בעל הדירה -ניתן לבצע את זה -השאלה היא האם ישנו איסור בחוק שאוסר עליי ? (כמו שיש איסור לפנות שוכר מהדירה)תודה

    • פינוי שוכר
      עו"ד שזר תומר | 19/12/2010 21:33

      השאלה מתאימה לפורום הוצאה לפועל, ואני רואה ששאלת ונענית... תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.