הערת אזהרה

  • הערת אזהרה לרוכשי מגרש שטרם פוצל
    רועי | 18/12/2010 20:54

    שלום, ברצוני למכור מגרש המוחכר מהמנהל. לפי התבע ניתן לפצלו ל- 2 מגרשים,עליהם ניתן לבנות 2 דו (דו אחד בכל מגרש). אני מטפל בפיצול המגרש לפי התבע, ע"מ שכל רכוש יוכל למצות מלוא הזכויות בחלקתו. סביר כי 4 רוכשים שונים ירכשו זכויות במגרש, כ"א ליחידה משל עצמו. שאלותי: 1. איך ניתן לרשום בשלב זה (וטרם הפיצול) הערות אזהרה לכ"א מהרוכשים ? 2. האם לאחר התשלום למנהל,המגרש יופצל רק לשניים, אז כל דו יצטרך לעשות הסכם שיתוף/לרשום בית משותף , או שהפיצול יהא ל- 4 יחידות ? בתודה

    • הערת אזהרה
      עו"ד שזר תומר | 19/12/2010 21:31

      כרגע, הזכויות יהיו במושע . לאחר הפיצול, צריך להגיש את הסכמי השיתוף אשר יחתמו עם עריכת ההסכם. כמובן, שפנה לעו"ד על מנת לקבל יעוץ יותר פרטני למקרה שלך. בהצלחה. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.