שטר חוב

  • שטר חוב
    עידן | 16/12/2010 23:48

    שלום רב נכנסתי לגור בדירה בשנת 2007 וחתמנו על שטר חוב בשטר נרשם נחתם בספטמבר 2007 וישולם בנובמבר 2008,המשכתי לגור בדירה עוד שנתיים לאחר סיום השטר . שאלתי היא האם אפשר שבגלל שנרשם בשטר תאריך של שנה ולפי מה שהבנתי לא ממלאים את זה אלה משאירים פתוח. תודה

    • שטר חוב
      עו"ד שזר תומר | 17/12/2010 21:44

      נכון, בדרך כלל משאירים פתוח. אם השטר יגיע להוצאה לפועל, תוכלי לטעון לפגמים בשטר. לא בטוח שטענה זו תבטל את תוקפו של השטר. תומר שזר, עו"ד ומגשר. מנהל הפורום