פטור ממס שבח בגין דירה יחידה

  • האם אני זכאי לפטור ממס שבח?
    עילי עמיאל | 02/11/2010 16:32

    שלום,רכשתי דירה לפני 17 חודשים ואני מוכר אותה השבוע.ההפרש בין המכירה לקנייה הוא 130 אלף שקלים.מכרתי דירה ב- 02/2007 ומעולם לא היתה לי יותר מדירה אחת.האם אני זכאי לפטור ממס שבח לפי הסעיף של דירת מגורים יחידה כל 18 חודשים?תודה

    • פטור ממס שבח בגין דירה יחידה
      עו"ד שרון עזרא | 02/11/2010 18:24

      הפטור קובע כי אם לא מכרת דירה בפטור ממס שבח ב- 18 חודשים לפני המכירה הנוכחית, ולא היו לך בו זמנית ב- 4 שנים אחרונות יותר מדירת אחת, תהיה זכאי לפטור. שים לב- שלכל כלל יש גם חריגים, ולכן תמיד יש לקבל ייעוץ משפטי מתאים בטרם ביצוע העסקה

      • תודה רבה  לת
        עילי עמיאל | 03/11/2010 08:08