שטר חוב

  • גובה שטר חוב
    יוליה | 14/10/2010 23:01

    שלום רב, דירת 4 חדרים,שבה משפחתינו מתגוררת כבר שלוש שנים, נמכרה. כעת בעת הארכת חוזה השכירות,בעל הדירה החדש דורש שטר חוב לסכום של 60.000 ש"ח חתום ע" שני ערבים. האם סכום זה הינו סביר בהתחשב בכך שהדירה מושכרת כמעט ריקה (שני ארונות בלבד)? בתודה מראש, יוליה

    • שטר חוב
      עו"ד שזר תומר | 16/10/2010 22:04

      שטר החוב, הינו נגזרת גם של סכום השכירות החודשי, ולא רק של המיטלטלין. יש האמורים כי מקובל לרשום בשטר החוב את סכום השכירות השנתי, יש אומרים כי המקובל לרשום מחצית... לפי כך עולה כי אין משהו מקובל... זה משהו שניתן לויכוח, אפשר להוריד מעט את הסכום.