טיפול במטרד של יונים בבניין משותף

  • מטרד יונים בגג דירה בבית משותף
    שרון | 19/09/2010 15:19

    שלום רב, יונים חדרו לגג הדירה שלי (קומה 3 ועליונה) דרך איזה פתח או חלון בבנין. הם עושים לי רעש ולכלוך. האם תשלום הטיפול בבעיה זו באחריותי בלבד או האם זה נחשב לבעיה ברכוש המשותף ואז כל הדיירים חייבים להשתתך בעלות הטיפול? תודה.

    • טיפול במטרד של יונים בבניין משותף
      עו"ד שזר תומר | 19/09/2010 17:01

      מה זה טיפול בבעיה. אם צריך לשם מרחיק יונים על הגג - זה שייך לכולם (אלא אם התקנון קבע אחרת). אם יונה חדרה לדירה דרך חלון - מה זה טיפול בבעיה??? השאלה לא ברור מספיק.