חוזה שכירות

  • חוזה לשכירות דירה (בלתי מוגנת)
    רמי | 16/09/2010 01:24

    אני משכיר דירה ברמת אילן, והשתמשתי בחוזה לשכירות בלתי מוגנת שמצאתי באתר הזה: http://rent-contract-free.blogspot.com/ נראה לי שזה חוזה סטנדרטי, ואני מניח שיש בו סעיפים שאינם לגמרי בעד המשכיר. האם מישהו יכול לשים את האצבע על סעיפים ספציפיים שכדאי לשנות כדי למנוע בעיות בעתיד? אני רוצה להדגיש שברור לי שחוזה שנכתב מראש לטובת המשכיר יהיה מאוד שונה מהחוזה שהבאתי, אבל אם בכ"ז צריך לשים דגש על נקודות ספציפיות. אשמח לשמוע דיעה, רמי שוורץ

    • חוזה שכירות
      עו"ד טל רכניץ | 16/09/2010 17:47

      במסגרת הפורום איננו מחווים דעה על מסמכים משפטיים. מומלץ בעניינים כאלה ואחרים, בהם מעורבים חוזים ומסכמים משפטיים, לפנות לעו"ד בעל רקע מתאים על מנת שינסח ויערוך חוזה מסודר המתאים לנסיבות ספצ'. לעיתים הנזק עולה על התועלת בשימוש במסמכים לא מתאימים. בכל מקרה, בהצלחה וחתימה טובה