יפוי כח לקבלת פטור ממס שבח

  • יפוי כח לקבלת פטור ממס שבח
    שמואל | 14/09/2010 23:41

    מוכר דירה שגר בארה"ב ומסר יפוי כח למכירה וביפוי כח מופיע סעיף המקנה כח למיופה כח לבקש היתר פטור ממס שבח. האם זה מועיל? או שהוא צריך לחתום על תצהיר שבו מבקש פטור ממס שבח בקונסוליה?

    • יפוי כח לקבלת פטור ממס שבח
      עו"ד שלומי עקירב | 15/09/2010 11:08

      רשות המיסים מחייבות שבקשה לקבלת פטור תיחתם רק ע"י מבקש הפטור כך שאת המש"ח יש למשלוח לארה"ב ושהמוכר יחתום עליו בקונסוליה.