ניסוח הסכם שכירות

  • האם הניסוח תקין או כדאי לשנות
    ערן | 01/09/2010 03:37

    1. הפרה ותרופות 1.1. במידה והשוכר יפר את ההסכם הפרה יסודית, יהיה המשכיר רשאי בהודעה של 30 ימים מראש, לבטל הסכם זה ולסיים את תקופת השכירות על פיו, לגבות בכל דרך שתראה בעיניו את כל דמי השכירות והסכומים האחרים אשר יגיעו מהשוכר למשכיר על פי הסכם זה עד לגמר תוקפו של הסכם זה. לצורך כך מוסכם כי בכל אחד מהמקרים דלעיל יעמדו כל הסכומים כאמור, כולל דמי השכירות עד לתום תקופת השכירות, לפירעון ביום מתן ההודעה האמורה. בסעיף זה "תום תקופת השכירות" הינו יום בו פינה בפועל השוכר את המושכר. 1. סיום תקופת השכירות ו6פינוי המושכר 1.1. השוכר מתחייב לפנות את המושכר מיד עם תום תקופת השכירות, או במועד מוקדם יותר כאמור בסעיף 10 לעיל, ולהשיב את למשכיר את החזקה הבלעדית במושכר כשהוא פנוי מכל אדם וחפץ, מלבד השינויים אותם בחר המשכיר להשאיר במושכר בהתאם להוראות סעיף ‎7.5.2 לעיל, כשהוא במצב טוב ותקין כפי שקיבל אותו, כולל סיוד מחדש של המושכר. השאלה היא אם במקרה שברצוני לפנות את השוכר במקרה של הפרה יסודית הניסוח הזה יספיק (העתקתי מהחוזה)????

    • ניסוח הסכם שכירות
      עו"ד טלי קסלר | 01/09/2010 19:32

      לא ניתן לחוות דעה על 2 סעיפים מתוך מכלול של הסכם שלם. אם אתה מעוניין בהסכם שכירות כמו שצריך אין מנוס מלפנות לעורך דין שבקיא בתחום המקרקעין על מנת שיכין עבורך הסכם כזה וידאג עבורך לכל הבטחונות והמנגנונים הנחוצים. לגופו של עניין, ההסכם צריך להיות ברור. אם יש לך ספק תתקן את הניסוח עד שיבהיר בצורה חד פעמית את רצונותייך.