אי עמידה בחוזה עקב שביתה

  • אי עמידה במילוי חוזה עקב תקלה שלא בשליטתי
    רמונה | 19/07/2010 08:40

    לאחרונה ערכתי הסכם למכירת דירה והתחייבתי עד לתאריך מסויים להביא נסח נקי ממשכנתא. לצערי השביתה הארוכה שהייתה בבנק, מנעה ממני לעמוד ביעד עפ"י ההסכם, שכן שטרות לביטול משכנתא רק הבנק יכול להנפיק. האם יכול להגרם לי נזק במידה והקונה יטען כנגדי?

    • אי עמידה בחוזה עקב שביתה
      עו"ד שרון עזרא | 19/07/2010 14:00

      פעמים רבות מצויין בחוזה שאיחור הנובע משביתה איננו עילה להפרת חוזה. בנוסף, גם השכל הישר מחייב זאת. אנא התייעצי גם עם עוה"ד שייצג אותך בעסקה, שבקיא בפרטי העסקה.