רכישת דירה מעמידר

  • רכישת דירה מעמידר
    אורן | 18/05/2010 14:44

    שאלה לעורך הדין, יש לי אופציה לרכישת דירה מעמידר בשווי 400 אלף שקל כדייר ציבורי. עכשיו האם אני יכול למכור אותה לאחר הקנייה? האם אני מוגבל? האם אני מוגבל במחיר המכירה של הדירה לאחר קנייתה מעמידר? אני לא חושב שאוכל לגייס את הכסף לכן אני רוצה להציע את הדירה למכירה ולהעביר את הטאבו לקונה עם רווח מינמלי מהעיסקה. האם זה אפשרי? האם ישנה תקופת צינון בין הקנייה למכירה בדירה ציבורית? בתודה וחג שמח

    • רכישת דירה מעמידר
      עו"ד עזרא שרון | 18/05/2010 17:36

      על רכישה כאמור יש מגבלות, לרבות לעניין מועד מכירתה, בדיוק כדי למנוע מצב בו הדייר עושה רווח על חשבון עמידר.