אבני חיפוי שנפלו

  • אבני חיפוי שנפלו
    אבי | 23/04/2010 17:29

    לפני מס' ימים נפל אריח מקומה 8 בבנין (אבן חיפוי). בנס איש לא נפגע. מהי תקופת האחריות המוטלת על הקבלן במקרה כזה? האם הוא יכול להתנער מאחריות? הוא טוען שהבניין נמסר לפני 6 שנים ושעברה תקופת האחריות

    • אבני חיפוי שנפלו
      |עו"ד גיא פרבמן | 23/04/2010 18:28

      ראשית יש לבדוק בחוזה המכר את תקופת האחריות שנית עפ"י חוק המכר קילופים ניכרים בחיפויים חיצוניים - שבע שנים;