שכחתי לציין שזאת דירתי היחידה

  • טופס פטור ממס רכישה בדירה חדשה עדיין לא בטאבו
    ניצן | 26/02/2010 17:39

    הייקניתי לפני חודש דירה יד שניה.הדירה נבנתה ב 2009 במסגרת קבוצת רכישה ואני קניתי אותה מהמוכר שבנה אותה במסגרת קבוצת הרכישה.בגלל שהבניין חדש - הדירה עצמה לא רשומה בטאבו אלא רק הבניין.הבנתי שיקח עוד שנים עד שכל הדירות בבניין ירשמו בטאבו.בטאבו רשומות הערת אזהרות על שם הבעלים ועכשיו שקניתי ואני גר בה - יש הערת אזהרה גם על שמי.הדירה עלתה 980 אלף שקל כך שאני לא אמור לשלם מס רכישה.  למרות שאני בטוח שאני פטור מתשלום מס רכישה:האם אני אמור לקבל אישור\מסמך ממישהו שיש לי פטור מתשלום מס רכישה ? או שצריך לחכות שהדירה תירשם כדירה בטאבו ?

    • שכחתי לציין שזאת דירתי היחידה  לת
      ניצן | 26/02/2010 18:07

    • פטור ממס רכישה
      |עו"ד גיא פרבמן | 27/02/2010 16:48

      אתה צריך לקבל אישור מרשות המסים לפטור ממס רכישה.

      • אבל האם צריך לחכות שהדירה תירשם בטאבו?
        ניצן | 28/02/2010 00:40

        כאמור הדירה לא רשומה בטאבו אלא רק הבניין.

        • איך צורך לחכות שהדירה תירשם כדי לקבל אישור ממס רכישה  לת
          |עו"ד עזרא שרון | 01/03/2010 09:14