בית במשק

  • זכויות בבית במשק
    אלמוני | 26/02/2010 10:16

    אני ואשתי גרים בבית סבתא (מי שגידלה אותה מגיל 10 חודשים), הבית חלק ממשק והמשק רשום על הבת הקטנה של הסבתא שבנתה דור ממשיך. (המשק ניתן לה ללא כל תמורה) בעבר נכתב תצהיר(ירושה) שאומר כי הבית וכל תכולתו שייך לאשתי עד אשר היא מחליטה לעזוב אותו מרצונו. האם יש לנו מבחינה חוקית יכולת להשכיר חלק מהבית בו אנחנו גרים? האם התצהיר הזה תופס מבחינה חוקית שהבית שייך לאשתי?

    • בית במשק
      |עו"ד גיא פרבמן | 26/02/2010 17:43

      השאלה האם מדובר על תצהיר או צוואה? במידה וצוואה עד שהסבתא לא יגיע יום פקודתה אין לכם שום זכות בנכס. במידה ומדובר בתצהיר יש לפעול להעברת הזכויות באופן רשמי ורק לאחר מכן תוכלו לעשות בנכס כבשלכם