זכרון דברים וחוזה

  • קשר בין זכרון דברים לחוזה.
    תרצה | 20/02/2010 09:25

    נחתם זכרון דברים המגדיר תנאי קניית דירה. לאחר החתימה ובטרם נחתם חוזה נפטר המוכר. האם החוזה שיחתם עם יורשיו צריך להיות תואם לזכרון הדברים או שניתן לשנות בו סעיפים ללא הסכמה משותפת. תודה.

    • זכרון דברים וחוזה
      |עו"ד גיא פרבמן | 20/02/2010 16:51

      כעיקרון ההסכם וזיכרון הדברים צריכים לעמוד בתנאים העיקריים הזהים מועדי תשלום סכום המכירה, מועד המסירה וכו'. תמיד קיימים הבדלים בין זכרון הדברים לחוזה אך לא בדברים המהותיים. במקרה שלך ישנה בעיה לאור פטירת המוכר והיורשים שלו יכולים לבחור בדרך אחרת ולא להסכים לכול דבר כי בעתם לא ניתן ייפוי כוח בלתי חוזר לעניין.