חוב של דייר

  • גביית חוב מדייר
    שמעון | 18/02/2010 19:15

    שלום 1. האם ניתן למכור חוב של דייר לגבייה ע"י עורך דין, בדומה למה שעושות הוט וחברות הסלולר? 2. האם במידה ואני תובע דייר חייב לועד בית מול המפקח על הבתים המשותפים, אני זכאי לפיצוי על אובדן ימי עבודה וריבית על החוב? 3. האם המפקח רשאי להורות לדייר לשלם את החוב (או בעצם מה בין צו עשה לתביעה רגילה)? תודה רבה

    • חוב של דייר
      |עו"ד גיא פרבמן | 20/02/2010 16:40

      לשאלתך הראשונה ניתן להעביר את ביצוע הליכי הגבייה לעו"ד אשר יסגור איתך על שכ"ט ראוי. בנוגע לשאלתך השנייה ניתן בתביעה לדרוש הוצאות והפסד ימי עבודה. בנוגע לשאלתך השלישית המפקח מעמדו כשופט והוא רשאי לפסוק כנגד החייב לשאת ולשלם את החוב וכן הוצאות וכו'.